Liga 4

Lovitură pentru giuleșteni înainte de derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid: "Nu voi juca! Nu m-am antrenat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 April 2018

CSA Steaua și Academia Rapid vor juca sâmbătă, de la ora 19:45, în derby-ul Ligii a 4-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1.

Daniel Pancu, 40 de ani, a anunțat că nu va juca împotriva echipei roș-albastre din cauza unei accidentări.

"Nu, nu voi juca. Nu m-am antrenat deloc cu echipa. Riscul este prea mare. Mai este un antrenament diseară, dar nu cred că voi juca. Riscul unei recidive este prea mare și aș putea pierde cel mai important meci, cel din play-off.

Față de meciul din tur (n.r. terminat 1-1) noi suntem mai bine pregătiți fizic. Și am crescut în valoare și experiență. Pe hârtie suntem favoriți. Sper să se vadă asta și pe teren. Sunt obiectiv. 

Noi, cei cu experiență, le spunem jucătorilor tineri să nu aibă emoții. Crampele apărute în meciul tur, în minutele 50-60, au fost de la emoții. Sper ca ei să își vadă de jocul lor", a spus atacantul la TV Digi Sport.

CLASAMENT LIGA A 4-A

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.