Europa League

Basarab Panduru desființează un fost campion mondial și dublu campion european: "Săracul! El nu mai joacă de 5 ani! Nu trece nici de un chinez"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 April 2018

Basarab Panduru a urmărit atent meciul dintre Sporting Lisabona și Atletico Madrid, terminat cu victoria gazdelor, 1-0. În a doua repriză pe teren și-a făcut apariția și Fernando Torres, atacant aspru criticat de fostul jucător al Stelei. 

"Mă uitam la săracul de Fernando Torres, am citit că vrea să mai joace 2-3-4-5 ani, dar el de fapt nu mai joacă de 2-3-4-5 ani. Când ajungea mingea la el ştiai din start că e pierdută.

El vrea prin China, poate că are impresia că acolo trece de vreun chinez. Dacă trece, oricum îi apare în faţă acelaşi chinez. Nu treci de nimeni.

Doar în America poate să meargă, că bănuiesc că de ăia mai trece. El e supărat că nu joacă la Atletico, dar n-are cum să joace. E clar că e al patrulea atacant. Nu mai au ăia atacanţi, că altfel el era al şaselea sau al şaptelea", a spus Panduru la TV Telekom Sport. 

Fernando Torres (34 de ani) 

  • a evoluat în cariera sa la echipe precum Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea și AC Milan
  • a adunat 110 meciuri în națională, pentru care a înscris de 38 de ori
  • a câștigat Europa League, Champions League cu Chelsea, a fost campion european cu Spania în două rânduri și campion mondial în 2010
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.