Liga 1

L-a scos Becali din formă pe cel mai bun jucător? "Am avut oferte și nu mi-a fost ușor să decid! Mă așteptam să vină o astfel de perioadă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 April 2018

Alexandru Băluță, mijlocașul ofensiv de 24 de ani al celor de la U Craiova, trece printr-o formă slabă în 2018, pierzând naționala și locul de titular la echipa lui Devis Mangia, deși în prima parte a anului era printre cei mai în formă jucători din Liga 1.

Băluță a vorbit despre perioada mai slabă din cariera sa și a dat vina pe ofertele de transfer pe care le-a primit în iarnă. În perioada de mercato, Gigi Becali, patronul FCSB, a fost cel mai insistent în privința transferului jucătorului.

"Da, nu am avut o perioadă atât de bună. Pentru mine nu a fost ușor să decid dacă să rămân la echipă sau să plec. Am avut oferte. Cred că pentru niciun jucător nu e ușor să refuze anumite oferte. Am ales cu sufletul, am ales să rămân lângă echipă. Am încredere că putem reuși ceva important în acest sezon. Am crescut față de anii trecuți.

Nu-mi rămâne decât să mă pregătesc în continuare. Sunt sigur că vor veni și acele meciuri în care voi înscrie și că voi avea acele realizări pe care le-am avut în tur. Nu sunt demoralizat. Tot ce s-a întâmplat m-a ambiționat. Mă așteptam să vină o astfel de perioadă. Important e să învăț de ce s-a întâmplat. Aveam alte așteptări. Nu am fost bine din punct de vedere psihic. Nu mi-a fost ușor, dar am trecut peste", a declarat Alex Băluță la conferința de presă de dinaintea meciului cu Poli Iași, de sâmbătă, 20:45.

8 goluriare Băluță în 24 de meciuri în Liga 1, niciunul în 2018. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.