Liga 4

Mobilizare înainte de derby! Jandarmeria a catalogat meciul ca fiind cu grad ridicat de risc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 aprilie 2018

Chiar dacă se dispută în Liga a 4-a, Jandarmeria a catalogat partida CSA Steaua - Academia Rapid ca fiind una cu grad ridicat de risc.

700 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meci, anunță site-ul Jandarmeriei București.

"Noi sperăm să nu fie incidente. Am discutat cu reprezentanții suporterilor, le-am explicat că nu mai suntem la începutul anilor 2000, să avem incidente de stradă sau alte probleme.

Au fost foarte cooperanți. Având în vedere că interesul suporterilor este foarte mare și că se pun în vânzare în jur de 50.000 de bilete, acestea sunt procedurile", au dezvăluit surse din cadrul Jandarmeriei.

Din dispozitivul de ordine, pe lângă cei 700 de jandarmi, vor mai fi și 350 de stewarzi. 

Steaua - Academia Rapid se dispută sâmbătă, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

CLASAMENT LIGA A 4-A

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.