Liga 1

Gigi Becali e sigur: "Pe 9 mai câștig procesul" » Dezvăluie cum a dat bani pentru Armată :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 aprilie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul cu Armata pentru marca Steaua și este sigur că pe 9 mai va câștiga definitiv procesul.

"Echipa aceasta nu are treabă cu Armata, care a predat echipa unei societăţi comerciale non-profit. Acea societate a luat de la mine 9 milioane de euro împrumut.

După care eu, Gigi Becali, am plătit două milioane dolari datorii pentru nocturnă şi tribuna oficială. Am plătit datoriile Armatei, ale CSA-ului. Ei au acceptat să plătesc eu. Am plătit datoriile și acum, după 15 ani, Armata spune că am păcălit-o.

CSA a predat echipa către Viorel Păunescu. Nu poate zice că e a Armatei. Există act de predare către asociația lui Păunescu.

La CSA nu a e fotbal, nu mai există nicio legătură. Da, pot să facă o nouă echipă, dar când ajung în Liga a 2-a trebuie predată la un privat. Ce decizie a instanței are Armata? A câștigat doar marca.

Dar eu voi câștiga numele pe 9 mai, la Curtea Supremă", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali aruncă în aer CSA Steaua - Rapid! Anunțul devastator făcut azi: "Vă dați seama ce rușine va fi? Am vrut să plătesc eu Arena Națională"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.