Stranieri

Impecabil

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Chivu a centrat pentru 1-0 şi, pe ansamblu, a jucat fără greşeală

Pe cît de multe critici şi-a atras Cristi Chivu etapa trecută, la 2-0 cu Catania, pe atît de multe laude merită după victoria de ieri a Interului cu Livorno (2-0). Folosit de antrenorul Roberto Mancini fundaş central, "tricolorul" s-a numărat printre cei mai buni jucători ai nerazzurrilor în repetiţia generală dinaintea confruntării cu Liverpool, programată marţi în "optimile" Ligii.

Nu doar că şi-a făcut treaba în apărare, evitînd inclusiv un "galben" ce i-ar fi adus suspendarea runda viitoare. Dar a avut o contribuţie însemnată şi în faza ofensivă. De pildă, la primul gol al Interului, cînd a executat perfect o lovitură liberă de pe flancul drept şi Suazo s-a înălţat peste toată apărarea toscană, expediind balonul în plasă. Sau la reluare, cînd i-a pus mingea pe cap lui Burdisso, numai că argentinianul a trimis "peste".

Românul i-a dat şi ceva emoţii antrenorului Mancini în final. La un duel aerian în careu, s-a lovit cap în cap cu Galante, dar după cîteva momente de buimăceală s-a ridicat şi a continuat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.