Handbal

VIDEO & FOTO CALIFICARE istorică! SCM Craiova e în finala Cupei EHF după un retur dramatic! Cu cine se bat oltencele pentru trofeu

+31 Foto
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 April 2018

SCM Craiova a reușit o performanță incredibilă și va juca în finala Cupei EHF, după ce a disputat un meci dramatic în retur cu gruparea Kastamonu, scor final 18-18, după 23-22 pentru oltence în tur. În finală, SCM o va întâlni pe Vipers Kristiansand, din Norvegia, în dublă manșă. 

Cu un public fantastic în spate, oltencele au intrat bine în meci și au jucat de la egal la egal în primele 10 minute, reușind să obțină și un ușor avantaj de două goluri. A urmat o cădere, timp în care turcoaicele au preluat conducerea, însă la finalul primei reprize diferența era minimă, scor 9-10.

SCM a început cu același entuziasm și repriza secundă. Florentina Stanciu a făcut un meci incredibil și a oferit publicului câteva parade spectaculoase. Lucrurile păreau să capete o turnură nefericită cu șapte minute înainte de final, însă eroismul oltencelor și momentele de concentrare au fost cele care au scris o pagină de istorie în palmaresul clubului din Craiova.

În finală, Craiova o va întâlni pe Vipers Kristiansand, din Norvegia, care a învins-o pe Viborg, astăzi, 29-23. Duelul pentru trofeu va fi în dublă manșă: turul pe 5 sau 6 mai, iar returul peste o săptămână. 

În meciul tur, SCM Craiova a obținut o victorie fantastică în Turcia, impunându-se cu 23-22 după ce la pauză a fost condusă cu 11-15. A fost o revenire incredibilă pentru echipa pregătită de Bogdan Burcea, care a fost condusă în prima repriză cu 5 goluri diferență. Zamfir, Elisei, Dumanska și compania au revenit și au câștigat la final, fiind acum mari favorite pentru finală! (detalii, aici).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.