Campionate

Zidane a răbufnit după scandalul cauzat de meciul cu Juventus: "Lumea e geloasă pe Real! Nimeni nu va schimba istoria clubului"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 April 2018

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, deși a pierdut cu Juventus, 1-3. Cristiano Ronaldo a marcat golul calificării în ultimele minute, din penalty. În tur, madrilenii au câștigat cu 3-0.

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, s-a arătat deranjat de faptul că spaniolii sunt acuzați după penalty-ul dat de Michael Oliver la duelul dintre Medhi Benatia și Lucas Vazquez.

"Lumea poate vorbi dacă a fost sau nu penalty. Nu se întâmplă nimic. Pentru unii a fost penalty, pentru alții nu. Dar sunt decepționat și indignat că se spune că a fost un furt.

Nimeni nu va schimba istoria Realului, indiferent de ce se va întâmpla. Nu se poate vorbi de furt când noi meritam să mergem în semifinale. Noi nu am făcut un meci rău. Am jucat bine, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Lumea este furioasă și geloasă pe Real. S-a vorbit prea mult", a declarat Zinedine Zidane la conferința de presă de dinainte de meciul cu Malaga, de duminică, de la ora 21:45.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.