Liga 4

GALERIE FOTO "Cupa Campionilor e la București!" » Aroganță a șefilor CSA la adresa FCSB pe Arena Națională + ultimele detalii legate de numărul biletelor vândute

+4 Foto
foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 aprilie 2018

Oficialii CSA Steaua au pregătit un moment special înaintea derby-ului cu Academia Rapid din această seară, care va avea loc pe Arena Națională, de la ora 19:45.

Pe cel mai mare stadion al țării au fost aduse replicile celor mai importante trofee europene cucerite de Steaua: Cupa Campionilor Europeni, din 1986, dar și Supercupa Europei, cucerită un an mai târziu.

Cristian Cîrlan, director de marketing la CSA, se așteaptă la o atmosferă explozivă la meciul din această seară cu Academia Rapid. 

"Cupa Campionilor e la București, putem spune. Am depășit cifra de 35.000 de spectatori, eu cred că ne îndreptăm spre 40.000 de bilete vândute. Suporterii, peluzele și tot restul stadionului au așteptat cu sufletul la gură acest meci istoric. Sper ca și pe teren spectacolul din teren să fie peste nivelul ligii în care se joacă, la fel ca în tribune", a declarat acesta, la TV Digi Sport. 

AICI poți urmări liveTEXT&VIDEO&FOTO meciul, dar și ultimele informații dinainte de CSA Steaua - Academia Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.