Liga 4

Sancțiuni dure după bătaia de la CSA Steaua - Academia Rapid! Amenzi pentru echipa Armatei și firma de pază » 57 de suporteri au primit interdicție

FOTO: Raed Krishan

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 15 aprilie 2018

Academia Rapid a câștigat meciul cu CSA Steaua, 3-1, derby-ul Ligii a 4-a București.

În urma incidentelor, Jandarmeria a aplicat 77 de amenzi în valoare de 43.000 de lei. În plus, 57 de persoane au primit sancțiuni cu interzicerea accesului la meciuri pe o perioadă între 6 luni și 1 an.

De asemenea, CSA Steaua a primit o amendă de 5.000 de lei, la fel ca și firma de pază, pentru că nerespectarea obligațiilor privind siguranța spectatorilor.

Ce s-a întâmplat

Meciul a fost unul extrem de tensionat și plin de incidente între suporteri, după ce, în minutul 20, câteva zeci de suporteri ai Stelei au părăsit propria peluză și s-au îndreptat către galeria opusă.

Jandarmii au intervenit în forță, i-au blocat pe unii dintre aceștia, dar steliștii au ajuns în cele din urmă în zona unde erau fanii Rapidului de la tribuna a 2-a, de unde au furat un mesaj. S-au împărțit lovituri de ambele părți, iar unele persoane au fost rănite (Detalii, foto + video aici).

Citește și: Detalii incredibile după violențele de la Steaua - Academia Rapid: minori pe post de stewarzi! » "Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.