Liga 4

Primele măsuri luate de comandantul CSA după bătăile din derby-ul cu Rapid: "Toate secțiile vor face asta, de la handbal la polo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 April 2018

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a reacționat după incidentele de ieri de la meciul pierdut de roș-albaștrii în fața Academiei Rapid, scor 1-3, pe Arena Naționale.

"Această firmă de pază asigură paza tuturor meciurilor ale echipelor CSA: polo, volei, handbal. Această firmă de pază a câștigat o licitație transparentă prin sistemul de licitații. Agenții au costat 40.000 de euro. Jandarmeria ne-a cerut 960 de agenți. Nu sunt deloc mulțumit de cum s-a efectuat paza acestui eveniment.

Am luat decizia ca luni să analizăm toate acțiunile pe care le-a făcut firma de pază. Vom vedea ce fel de contracte de muncă s-au încheiat între firma de pază și agenți. Dacă această firmă de pază nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale se poate ajunge la rezilierea contractului pentru toate secțiile.

Am fost și eu la meci. În ședința tehnică premergătoare meciului au participat și reprezentanții galeriei, care ne-au acordat sprijin. Ne-au spus că-și vor susține echipa, că nu vor fi incidente. În ceea ce privește angajații firmei de pază noi o vom verifica. Vom solicita să vedem dacă firma de pază e asigurată. Ne-am consultat și cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal, iar vânzarea de bilete a fost făcută online. Când comanzi online nu poți să știi dacă cel care comandă e stelist sau rapidist", a declarat Cristian Petrea la Realitatea TV.

"Îmi reproșez cele întâmplate. Nu e un sentiment foarte plăcut să vezi incidente în tribune, să vezi copii afectați. Cred că firma de pază ar fi trebuit să suplimenteze numărul de agenți. Agenții de pază n-au reacționat când doi suporteri rapidiști au sărit pe gazon și nici nu i-a băgat în seamă. Există clauze în contract prin care ei pot fi penalizați inclusiv rezilierea contractului. Banii către firma de pază încă n-au fost virați" Cristian Petrea

 Citește și: EXCLUSIV Detalii incredibile după violențele de la Steaua - Academia Rapid: minori pe post de stewarzi! » "Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.