Handbal

Cristina Neagu sare la gâtul arbitrilor din meciul cu Metz: "Am avut parte de un arbitraj extrem de ostil, au ajutat echipa gazdă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 aprilie 2018

Cristina Neagu a criticat dur arbitrajul din meciul pierdut de CSM București pe terenu lui Metz, scor 20-27. Bucureștencele merg în Final Four-ul Ligii Campionilor datorită victoriei din tur, 34-21.

"Au fost emoții și din cauza faptului că am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului. E o înfrângere cu gust plăcut. Mergem în Final Four și asta e cel mai important. Avem foarte multe lucruri de învățat după acest meci.

Ne așteptam să avem parte de un public ostil, dar am jucat tot meciul împotriva a 9 jucătoare (n.r. plus arbitrii jocului).

S-a văzut că am avut experiență. La pauză am vorbit că trebuie să rămânem calme. Îmi doresc să aduc Liga Campionilor la București. De-aia m-am întors acasă. Particip la Final Four pentru a cincea oară consecutiv. Cred că e cel mai echilibrat Final Four de când se joacă această competiție", a declarat Cristina Neagu la TV Telekom Sport.

Isabelle Gullden a adăugat: "Am avut emoții, dar la pauză ne-am zis să ieșim mai hotărâte pe teren. E bine că am avut acel avantaj din tur. Azi am intrat pe teren cu gândul să câștigăm, dar a fost foarte greu. Am vrut să arătăm că meciul din tur n-a fost o întâmplare. Oricare dintre cele 3 echipe calificate sunt foarte bune. Marți vom afla adversara, apoi vom avea 3 săptămâni pentru a ne pregăti pentru play-off".

În semifinale s-au calificat și Rostov, Vardar și Gyor. Tragerea la sorți pentru aflarea adversarei va avea loc marți.

"Ne-am pregătit pentru Metz, dar ele au făcut o mare presiune. A fost un meci dur. Finalul a fost bun, dar ne-a fost greu când ele ne-au condus la 8-9 goluri" Per Johansson, antrenor CSM București

Citește și: CALIFICARE după un meci HORROR! CSM București merge în Final Four, după ce a fost făcută bucăți de Metz! Cele mai puține goluri marcate din această ediție a Ligii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.