Liga 4

Ilie Dumitrescu a răspuns banner-ului afișat de steliști + Propunerea interesantă a lui "Mister"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 April 2018

Ilie Dumitrescu a răspuns banner-ului afișat de suporterii Stelei la meciul pierdut pe Arena Națională, în Liga a 4-a, în fața Academiei Rapid, scor 1-3.

"Hello, Mister Dumitrescu? This is Steaua!", a fost banner-ul afișat de steliști.

Replica lui Ilie Dumitrescu: "Mesajul în engleză nu l-am înțeles. A, poate pentru că am jucat în Anglia". 

De fapt, suporterii CSA Steaua ironizau postura în care a fost surprins în urmă cu mulți ani Ilie Dumitrescu, vorbind prețios în limba engleză și apoi înjurând într-o filmare. 

Dumitrescu a continuat: "Cred că fiecare are dreptul să-și susțină echipa pe care o alege. Suporterii sunt foarte respectuoși cu mine, primesc multe mesaje cu respect. Ei înțeleg că eu sunt un produs 100% al acestui club.

În speța asta eu n-am niciun interes, sunt un tip care niciodată nu vorbește în funcție de interese. Singura mea întrebare este: de ce oamenii din Minister au fost pasivi timp de 13-14 ani?", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei vine și cu o propunere fantasmagorică prin care să se decidă care e adevărata Steaua: "Un referendum ar rezolva această problemă cu FCSB și Steaua. Suporterii să voteze la referendum. Doar steliștii, că nu s-ar duce un rapidist sau alt suporter să voteze".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.