Liga 4

Dragomir, dezvăluiri înfiorătoare după CSA Steaua - Academia Rapid: "Mi-au venit copiii acasă cu ochii umflați! Toată ziua i-am rugat să nu se ducă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 aprilie 2018

Dumitru Dragomir a povestit că fiul și nepotul său au avut de suferit după incidentele de la meciul CSA Steaua - Academia Rapid, scor 1-3, din Liga a 4-a.

"Acum toți îmi dau dreptate cu «legea Dragomir» (n.r. legea 4). Legea e perfectă, dar nu se respectă. Huliganii nu trebuie să aibă acces pe stadion, nu sunt mulți, credeți-mă. Jandarmeria are tabele cu pozele lor. Nu sunt mulți, tinerii se iau după ei. Jandarmeria a acționat perfect, potrivit legii.

Fiul meu a fugit din stadion în minutul 35. Și el și nepotul meu au venit acasă cu ochii umflați de la gazele lacrimogene. Toată ziua le-am spus să nu meargă pentru că știam că așa va fi. Nu mă credea. Mă oftic că nu mă mai consultă cei care conduc acum, eu am experiență și știam ce trebuie făcut", a declarat Dragomir la Radio Sport 1.

...despre alegerile FRF: "Am stat de vorbă cu mai mulți oameni din lumea fotbalului și vă spun că Pușcaș va intra în turul doi. Sunt în continuare convins că politicul îl sprijină pe Lupescu și serviciile pe Burleanu. Dacă aș alege, l-aș vota pe Pușcaș".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.