Liga 1

VIDEO+FOTO FCSB, lider fără emoții! Trupa lui Dică a demolat-o pe Astra lui Mulțescu, iar Pintilii a reușit un gol formidabil

+13 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 April 2018

FCSB s-a impus fără nicio problemă pe terenul Astrei, scor 3-0, și a revenit pe locul 1 în play-off, la două puncte peste CFR Cluj.

Roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty inventat de Marius Avram, conform spuselor lui Ion Crăciunescu. Gnohere a transformat lovitura de pedeapsă obținută de Romario Benzar după un contact cu Buș, în minutul 27.

La pauză Dică l-a lăsat la cabine pe Budescu și în locul său l-a introdus pe Teixeira. La două minute după revenirea de la vestiare, Man a majorat diferența, după pasă excelentă a lui Pintilii.

Mijlocașul la închidere și-a continuat recitalul și două minute mai târziu a reușit o torpilă de la 25 de metri care l-a învins pe Iliev.

Astra putea marca golul de onoare la ultimele secvențe ale meciului, dar Florentin Matei n-a putut fructifica penalty-ul făcut de Planici după un henț în careu. Bălgrădean a apărat, iar fundașul stelist a degajat mingea în tribune.

Clasament

ASTRA - FCSB 0-3  VIDEO / TEXTAu marcat: Gnohere '27 pen., Man '47, Pintilii '49

Echipele de start:

Astra: Iliev - Cl. Iordache, Polczak, Erico, Stan (cp) - Takayuki, Dandea - Balaure, Fl. Matei, L. Buș - Urko Vera
Rezerve: Lazar, Bejan, Culda, Butean, Mrzljak, Moise, Biceanu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Morais, Fl. Coman, Teixeira, Ov. Popescu, I. Larie

Giurgiuvenii vin după egalul cu CFR Cluj, 1-1, care a însemnat și revenirea lui Gigi Mulțescu pe banca Astrei. Formația din Giurgiu e pe locul 5, cu 23 de puncte, dar a jucat numai 3 meciuri în acest play-off. De partea cealaltă, pentru FCSB meciul e mult mai important. Trupa lui Dică e pe locul 2, la o lungime în spatele liderului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.