Liga 4

Un fost atacant de la FCSB a fost la meciul CSA Steaua - Academia Rapid și s-a declarat scârbit: "Am plecat la pauză"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 aprilie 2018

Ciprian Marica, fostul jucător al celor de la FCSB și Dinamo, susține că a fost prezent la derby-ul Ligii a 4-a dintre CSA Steaua și Academia Rapid, scor 1-3, însă a rămas profund dezamăgit.

"Am fost să văd acest derby, dar am plecat la pauză. Nu m-am regăsit în ceea ce am văzut. Erau femei cu copii în brațe care plângeau. Aceste evenimente n-au ce căuta pe un teren de fotbal. Nu e normal așa ceva", a declarat Marica la TVR 1.

Ciprian Marica (32 de ani) a jucat pentru FCSB în 2016, însă fotbalul l-a început la Dinamo. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Șahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe și Konyaspor.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Meciul a fost unul extrem de tensionat și plin de incidente între suporteri, după ce, în minutul 20, câteva zeci de suporteri ai Stelei au părăsit propria peluză și s-au îndreptat către galeria opusă.

Jandarmii au intervenit în forță, i-au blocat pe unii dintre aceștia, dar steliștii au ajuns în cele din urmă în zona unde erau fanii Rapidului de la tribuna a 2-a, de unde au furat un mesaj. S-au împărțit lovituri de ambele părți, iar unele persoane au fost rănite (Detalii, foto + video aici).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.