Liga 1

Steliștii au început petrecerea în vestiar + Pintilii dezvăluie problemele pe care le are: "Mi-e frică să mai trag la poartă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 aprilie 2018

Jucătorii de la FCSB au început petrecerea în vestiar după victoria de la Astra, scor 3-0, iar Mihai Pintilii, care a marcat un gol superb cu un șut năucitor de la 25 de metri, a făcut câteva declarații.

"Dau rar goluri, dar le dau! Mă bucur că am marcat, dar cel mai mult mă bucur că am câștigat. După operația de la picior îmi e frică să mai trag la poartă, dar acum am închis ochii și am șutat.

Am intrat motivați pentru că știam că CFR a câștigat cu Viitorul. Voiam victoria pentru a reveni pe primul loc. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai pot. Mai avem de jucat 5 finale. Nu știu ce se cântă în vestiar, acum mă duc și eu să văd", a declarat Pintilii la Look TV.

"Eu încerc să-mi ajut echipa, nu mi-am fixat un număr de goluri pe care să le marchez. Domnul Becali a venit la noi în vestiar și ne-a spus că-și dorește foarte mult să câștigăm campionatul. Și noi vrem asta. Budi e cu muzica în vestiar. El are mare experiență și știe să gestioneze orice moment" Dennis Man

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.