Liga 1

Gigi Becali anunță 3 plecări CLARE + ce le-a spus în fața lui Nedelcu și Florinel Coman: "Nu vă demoralizați, dar noi avem treabă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 aprilie 2018

George Becali, patronul celor de la FCSB, a intervenit la TV Digi Sport imediat după victoria cu Astra Giurgiu, 3-0. 

"Dică i-a spus lui Budescu de la începutul returului că vrea să dea totul în prima repriză și, dacă suntem în avantaj după 45 de minute, nu mai are rost să forțeze în repriza secundă. (n.r. - "Budi" a fost înlocuit din nou de Dică după 45 de minute în meciul cu Astra)

I-am spus și lui Florinel Coman și lui Nedelcu: «Am dat 5 milioane pe voi, am încredere că voi lua zeci de milioane pe voi. Dar, la ora asta, noi avem obiectiv câștigarea campionatului. Voi abia ați împlinit 20 de ani. Aveți timp să jucați fotbal de acum încolo. Nu trebuie să vă demoralizați că nu jucați. Dacă câștigăm campionatul acesta, acest lucru v-ar folosi cel mai mult vouă. E mai bine să câștigăm campionatul, nu să riscăm»

Ne despărțim de Larie, am reziliat deja. Plus Artur Jorge, probabil Cristi Tănase, dar să vedem ce-i cu el, va mai fi încercat de Dică.

Dacă nu ne ajută, nu mai are rost să-l ținem. Cu Teixeira vom mai negocia. Dacă luăm campionatul, vrem să-l mai ținem. Vând pe oricine dacă vine ofertă. Inclusiv pe Bălgrădean. Când primesc bani pe marfă, eu vând. Dacă primesc 3 milioane pe Gnohere, îl dau! Dacă primesc 5 pe Alibec, îl dau! Dacă el va juca bine 3-4 meciuri, ce nevoie am să-l mai dau? Vreau să jucăm în grupele Ligii. 

Am emoții la orice meci, dar normal nu trebuie să ne temem. N-avem voie să pierdem cu Viitorul dacă vrem campionatul. Mi-e teamă, dar în mod normal trebuie să câștigăm toate meciurile. Mi-e teamă până nu văd 5 puncte avans. Dacă batem pe CFR Cluj acasă, scot șampania și petrecem", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.