Campionate

Juventus și Bayern se luptă pentru jucătorul ignorat de Mourinho » Suma uriașă pe care trebuie să o plătească + salariul cerut de jucător

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 17 aprilie 2018

Francezul Anthony Martial, 22 de ani, nu e pe lista favoriților lui Mourinho la United și vrea să plece de pe "Old Trafford".

În 2015, Man. United a surprins, plătindu-i 60 de milioane de euro lui Monaco pentru un puști de 19 ani, Anthony Martial. Era o mare speranță, exploziv, vitezist, tehnic.

Numai că presiunea de la Manchester aproape că l-a strivit. Și "Old Trafford" nu s-a bucurat prea mult de extraordinarele sale calități. Mai ales că Mourinho l-a "biciuit" permanent când nu juca bine.

În acest sezon, francezul are 9 goluri și 5 assisturi în 27 de partide în Premier League, dar media minutelor pe meci nu e impresionantă: 51! Tânărul vrea mai mult, ceea ce managerul nu-i poate oferi: "Se joacă în 11, n-am ce face".

Foarte probabil, Martial va părăsi clubul "diavolilor" în vară. Juventus și Bayern sprintează umăr la umăr pentru el. Atacantul e scump însă. Peste 50 de milioane de euro sumă de transfer și minimum 5 milioane salariu anual net, cât are la Manchester.

11 goluri
și 10 assisturi are Anthony Martial la Man. United în actuala stagiune în toate competițiile (41 de meciuri)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.