Nationala

Un mare dinamovist îl critică dur pe Lupescu înainte de alegeri: "De ce s-a întâlnit cu acei oameni?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2018

Fostul internațional Dănuț Lupu, în prezent scouter la Dinamo, l-a criticat pe Ionuț Lupescu pentru tactica abordată în campania electorală. Lupu nu înțelege de ce "Kaiserul" s-a întâlnit cu votanții în fiefurile lor politice. 

  • Alegerile de la Federație vor avea loc miercuri, 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele informații despre scrutin 

"De ce Ionuţ s-a întâlnit cu oamenii la toate vizitele sale de campanie la sediile Consiliilor Judeţene? De ce nu s-au întâlnit la stadioane? Dacă politicul îl susţine pe Lupescu, sper ca politicul să şi facă ceva pentru sport.

Pentru că am văzut ce a făcut de când s-a implicat la fostele alegeri. La cele de la Ligă. Ce a făcut politicul? Nimic! Spuneţi-mi voi, ce a facut?", a spus Dănuț Lupu în această dimineață, la TV Digi Sport.

Reticența lui Lupescu vizavi de Ionuț Lupescu nu e însă o noutae. Pe 22 ianuarie, acesta a acordat un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor în care nu a ezitat să afirme că îl susține pe Burleanu la alegeri și că "Generația de Aur a fost mai bună decât altele, dar nu a câștigat nimic". Interviul integral cu Dănuț Lupu, AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.