Nationala

Becali dezvăluie cum Dragnea îi putea oferi încă un mandat lui Burleanu: "Dacă îl punea pe el premier, câștiga din nou!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2018

Gigi Becali a lăudat discursul părtinitor avut de Liviu Dragnea la adresa lui Ionuț Lupescu în interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor (vezi detalii AICI!).

"Liviu Dragnea a făcut cel mai bun lucru pe care l-a făcut de când este el în politică. E mare lucru, a stârpit tirania. Asta a făcut el acum.

El trebuia să îl pună pe Dâncu prim-ministru atunci când a propus-o pe Sevil Shhaideh. Atunci a lucrat Dumnezeu și l-a făcut să se răzgândească. Dacă îl punea atunci premier, ne călăreau și mai rău serviciile și Răzvan Burleanu ieșea din nou președinte. Aveam în continuare un dictator, un tiran la conducerea fotbalului. Ar fi prelungit mandatul, îl făcea de 6 ani și să poată avea mai multe, nu doar două", a declarat Becali la TV Pro X.

Citește și: EXCLUSIV De la Burleanu pentru Dâncu şi prietenii lui: 800.000 de euro! Cum comentează agenția de publicitate și FRF subiectul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.