Tenis

Declarații îndrăznețe ale Soranei Cîrstea înaintea întâlnirii cu Elveția: "Suntem Generația de Aur a tenisului românesc!"

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2018

Sorana Cîrstea (28 de ani, 34 WTA) abia așteaptă duelul cu Elveția din Fed Cup, care va avea loc la Cluj, la sfâșritul acestei săptămâni. 

"Suntem o echipă extrem de puternică. Nici nu ştiu dacă mai există în această săptămână o echipă cu 4 jucătoare în primele 40 din lume. Este incredibil ce se întâmplă. Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc.

Avem valoarea necesară pentru a câştiga acest trofeu. Mă bucur că jucăm la Cluj, m-a emoţionat şi motivat tot suportul pe care ni l-au oferit spectatorii de acolo ultima dată. Cred că va fi un weekend minunat", a declarat Sorana Cîrstea, potrivit TV Digi Sport.

Sorana Cîrstea a debutat pentru echipa de Fed Cup a României în 2006. Are un bilanț de 11-6 în meciurile jucate la simplu. 

România va fi reprezentată în confruntarea cu Elveția de Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA), adică cea mai bună echipă posibilă, conform clasamentului WTA.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.