Liga 1

EXCLUSIV Bratu a reușit ce n-au putut Contra și Miriuță! Cum a devenit antrenorul "câinilor" extrem de respectat în vestiar

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 17 aprilie 2018

S-au delimitat puterile, clar, la Dinamo! Prin oferirea drept exemplu a lui Gabriel Torje, un "greu" al vestiarului, Florin Bratu a demonstrat cine este șeful la echipă.

Torje n-a fost în lot în ultima etapă, cu FC Voluntari. Lupta cu greutatea a fotbalistului de 28 de ani e în plan secund. Cu totul altul ar fi însă motivul pentru care Torjinho nu mai prinde lotul lui Dinamo.

Florin e recunoscut că nu acceptă ieșirile în decor. Drept dovadă, în urmă cu un deceniu s-a certat cu conducerea dinamovistă, fotbalist fiind, din cauza tratamentului preferențial acordat lui N'Doye, lucru ce i-a atras și plecarea din "haită".

Astfel de  detalii au născut respectul jucătorilor din vestiar. "Cei tineri văd că într-adevăr primesc sprijin și au șanse. Iar cei experimentați observă că au un antrenor cu tupeu și fără frică", au comentat cei din echipă.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală motivul pentru care Torje e ținut în continuare în afara lotului și modul prin care Bratu câștigă din ce în ce mai mult respect în rândul jucătorilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.