Liga 1

Transfer de Champions League » O echipă importantă a urmărit un stelist și e gata să-l cumpere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2018

Aflat la cel mai bun sezon din carieră, Harlem Gnohere, atacantul celor de la FCSB, a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Atacantul francez de 29 de ani, aflat la 14 goluri în Liga 1, a fost urmărit la meciul cu Astra, în care a marcat, de trimiși ai celor de la Ludogoreț, anunță Fanatik. Evoluțiile foarte bune ale "Bizonului" îi încântă pe bulgari, iar aceștia l-ar putea transfera în vară.

1.600.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt

Mai mult, de serviciile lui Gnohere se interesează turcii de la Akhisarspor, club de care aparține Ioan Hora. Akhisarspor, antrenată de Okan Buruk, este pe locul 12 în Turcia.

Ludogorets, echipă la care evoluează Cosmin Moți și Claudiu Keșeru, este cel mai important club din Bulgaria din ultimii ani, jucând în Champions League și Europa League. Bulgarii antrenați de Dimitar Dimitrov, au 6 titluri de campioni și sunt pe primul loc în Bulgaria.

Francezul este la FCSB din ianuarie 2017, iar de-a lungul carierei a mai jucat la La Tour, FC Bulle, UGS Geneve, RE Virton, Charleroi, Westerlor, Mouscron, Mons și Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.