Handbal

UPDATE CSM București și-a aflat adversara din semifinala Final Four » Totul despre rivala româncelor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2018

CSM București și-a aflat adversara din semifinalele Final Four-lui. Campioana României, pentru a treia oară consecutiv în Final Four-ul Ligii Campionilor, se va duela cu Gyor.

A doua semifinală se joacă între Rostov Don și Vardar Skopje.

Meciurile Final Four-ului se vor juca la Budapesta pe 12/13 mai, orele de disputare în semifinale și finale fiind stabilite pentru 16:15 și 19:00.

CSM BUCUREȘTI, LIPSA DE CONSTANȚĂ

CSM București a avut un sezon extrem de inconstant, în care meciurile senzaționale, foarte bune, au fost urmate de altele complet diferite, în care echipa a fost de nerecunoscut! S-a întâmplat asta încă din faza grupelor, când s-a pierdut cu Nykobing, 22-25, apoi cu Györ și Rostov în faza a doua a competiției. Calapodul a fost păstrat și în "sferturi", după meciul sezonului pe teren propriu venind cel la polul opus, o prestație deplorabilă în deplasarea de la Metz.

Dar același lucru s-a întâmplat pentru campioana României și în edițiile trecute. Chinuindu-se să ajungă în Final Four, CSM a câștigat trofeul în 2016, pentru ca anul trecut să termine pe 3!

GYÖR, DECIMATĂ DE ABSENȚE

Campioana Europei, Györ Audi ETO, a avut un sezon în care a trebuit să joace multe partide fără jucătoare de bază. Nora Mork și Zsuzsanna Tomori s-au accidentat grav și nu vor mai putea evolua la Final Four, dar au fost multe meciuri în care tehnicianul Ambros Martin nu s-a putut baza nici pe Eduarda Amorim, Jana Knedlikova, Nycke Groot sau Stine Oftedal.

Chiar și așa, Györ s-a calificat de pe primul loc în "sferturi", în "grupa morții" alături de CSM București și Rostov Don. Și-a împărțit victoriile cu amândouă, fiecare formație materializându-și avantajul terenului propriu.

La Budapesta, Györ va juca, practic, acasă, fiind echipa favorizată din acest punct de vedere. În Arena "Laszlo Papp", la fiecare ediție, Györ s-a bucurat de sprijinul a 10.000 de fani, îmbrăcați în verde!

CIFRELE SEZONULUI

  • CSM București 9 victorii, un egal, patru înfrângeri
  • Gyor Audi ETO 12 victorii, două înfrângeri
  • Vardar Skopje 13 victorii, o înfrângere
  • Rostov Don 11 victorii, un egal, două înfrângeri
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.