Campionate

Are 27 de goluri pentru naționala Franței și uimește în ultimul interviu: "Marseilleza instigă la război! Țara mea e Algeria"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Karim Benzema (30 de ani) a explicat în ”Vanity Fair” de Spania de ce nu cântă imnul național francez: ”Nu-mi place asta și joc pentru Les Bleus doar din rațiuni sportive”.

Karim Benzema le-a răspuns celor care-l critică pentru că nu cântă imnul alături de colegii săi din "naționala" Franței. "Dacă ascultăm cu atenție Marseilleza, există o instigare la război și mie nu îmi place asta", explică, în "Vanity Fair" de Spania, atacantul exclus de la lot în decembrie 2015, după scandalul "Sextape" de șantaj asupra lui Valbuena.

27
de goluri a marcat Benzema pentru naționala Franței

Jucătorul lui Real Madrid a lămurit și de ce a ales culorile Franței: "Am jucat pentru Les Bleus din rațiuni sportive, dar țara mea e Algeria. Am 30 de ani și am doi copii, sunt liniștit. Dacă e nevoie de mine, știu unde mă găsesc". Ocolit constant de la convocări de către Deschamps, Benzema este născut la Lyon, însă părinții sunt algerieni, vârful având șansa să reprezinte selecționata africană acum mai mulți ani. 

"Marii fotbaliști sunt întotdeauna criticați. Noi vindem ziarele. Dacă eu fac un meci prost, nu trebuie să citesc presa pentru a ști asta"Karim Benzema, atacant Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.