Campionate

Ce lovitură pentru Bayern! Un star al nemților ratează semifinala cu Real Madrid

Foto: Reuters

Articol de Orlando Tanase  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Arturo Vidal, mijlocașul lui Bayern Munchen, va rata restul sezonului din cauza unei accidentări la genunchi.

Fotbalistul chilian s-a accidentat la genunchi într-o partidă cu FC Sevilla din Liga Campionilor, iar duminica trecută această accidentare a recidivat la un antrenament. Sud-americanul a fost nevoit să părăsească sesiunea de pregătire și să apeleze la investigații mai amănunțite.

Doctorii au hotărât că este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a elimina un fragment osos care afectase meniscul. Clubul bavarez a emis un comunicat în care se spune că "Vidal a suferit luni o operație la genunchi în Augsburg și sezonul este încheiat pentru el".

Vedeta lui Bayern va rata meciurile cu Real Madrid din Liga Campionilor, iar antrenorul Heynckes nu a fost încântat. "Arturo ar fi dorit să evolueze mai ales împotriva Realului. Este un luptător înnăscut și este motivat pentru a reveni cât mai curând", a declarat managerul.

Arturo Vidal este la Bayern Munchen din 2015 și a evoluat în 79 de partide, marcând 14 goluri. A cucerit alături de bavarezi 3 titluri de campion, o Cupă și două Supercupe ale Germaniei.

De asemenea, el a mai jucat la Juventus Torino și Colo Colo, iar pentru naționala statului Chile a evoluat de 98 de ori și a înscris de 24 de ori.

 Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.