Nationala

ALEGERILE FRF // EXCLUSIV Lupescu spune că Burleanu a refuzat un superamical: "A zis că președintele Federației are probleme de integritate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

ACUM au loc alegerile pentru președinția FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ionuț Lupescu, unul dintre candidații, a dezvăluit că FRF a refuzat un amical cu naționala Braziliei.

"Cunosc oameni în federații care încercau să ocolească datele de amicale sau adversarii tari tocmai pentru a-și conserva poziții favorabile în acest clasament. De aceea, nu e neapărat o oglindă fidelă. Eu am militat mereu pentru a întâlni adversari tari, iar în mandatul trecut am jucat cu toate marile forțe, mai puțin Anglia.

Aceeași politică o voi promova mai departe la FRF, chiar dacă acum va fi mai delicat cu datele libere prin apariția Ligii Națiunilor. Apropo, știți că FRF a refuzat recent un amical cu Brazilia, motivând că președintele federației de acolo ar avea probleme de integritate? Ce treabă are una cu alta?!", a declarat Ionuț Lupescu.

Citește și: EXCLUSIV Ionuț Lupescu se proclamă învingător: "Voi câștiga cu 70% din voturi” » Cum a reacționat după anunțul lui Dragnea și ce spune despre contractele cu FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.