Nationala

ALEGERI FRF 2018 // FOTO Detaliul observat de Mititelu în timpul alegerilor FRF: "S-au trezit cam târziu... nota de plată e uriașă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Răzvan Burleanu a câștigat încă din primul tur alegerile pentru șefia FRF în dauna principalului contracandidat Ionuț Lupescu. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT DIN PRIMUL TUR ALEGERILE FRF, CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, a postat pe pagina de Facebook o poză din Adunarea Generală de azi, unde, la capitolul riscuri și recomandări a fost pusă în discuție problema legată de dezafilierea clubului. 

"Azi in timpul Adunarii Generale de la FRF a fost pusa in discutie problema cu Fotbal Club Universitatea Craiova ! S-au trezit cam tarziu... nota de plata este uriasa!", a scris Mititelu deasupra pozei. 

 

Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca  Universitatea Craiova să fie dezafiliată provizoriu. Echipa a fost exclusă definitiv de Adunarea Generală a FRF, care a îndeplinit o formalitate. Locul echipei în liga secundă a fost luat de Juventus Colentina. 

La 4 ani de când a început procesul, Curtea de Apel a anunțat, în iunie 2017, decizia definitivă în cazul dezafilierii Universității Craiova, anulând practic toate condamnările și prejudicile stabilite de Tribunalul București.

La 23 februarie a început procesul pe fond în civil la Tribunalul București. Printre cei pârâți de FC U Craiova sunt chemați să răspundă în solidar cu CS U Craiova și Mihai Rotaru sau Olguța Vasilescu.

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.