Nationala

ALEGERI FRF // Derapaj după victoria lui Burleanu: "Răzvan a făcut pipi pe toți foștii mari fotbaliști! Le-a dat-o la temelie!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înainte de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste, a avut un derapaj după aflarea rezultatelor, folosind un limbaj jignitor: 

"Pe mine mă doare în pălărie și de Burleanu și de Lupescu. Cei care lucrează în fotbal să-l felicite, eu nu mai sunt în fotbal. Cei din fotbal ar trebui să-l felicite și să-l ajute.

Burleanu a făcut puțin pipi pe toți foștii marii fotbaliști. A spus «Alo, atenție, nene, că noi suntem tari și dacă nu stați în banca voastră vă aruncăm ca pe Gică Popescu». Oricum, Burleanu se va răzbuna pe cluburile din Liga 1 care nu l-au votat.

 Oricum, nici Lupescu nu era departe de Burleanu, vedeți-vă de treabă!

Marcel Pușcaș a luat destule voturi (n.r. -opt). El știa că e outsider, se aștepta ca cineva să aibă nevoie de el în turul II, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Burleanu le-a dat-o la temelie", a declarat acesta, la TV Digi Sport.

"Doar Hagi și Gică Popescu ar putea să-l bată pe Răzvan Burleanu. Nici măcar Mircea Sandu nu l-ar mai învinge acum pe Burleanu" Dumitru Dragomir

"Politicul nu e foarte tare la noi în țară, dovadă că îi tot arestează pe politicieni. Statul paralel e mai tare decât cel normal.

Dacă nu erau Hagi și acest mult hulit Becali, fotbalul românesc nu-și revenea 25 de ani. Echipele naționale vor fi formate doar din jucătorii crescuți de Gică Hagi, iar Becali, prin felul lui negustoresc de a fi, îi va promova valorile" Dumitru Dragomir

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.