Nationala

ALEGERI FRF 2018 // Declarații surprinzătoare: împăcare istorică în fotbalul românesc după victoria lui Burleanu? » "De ce să nu se poată? Ce, e războiul de 100 de ani?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru șefia FRF, iar Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, anunță o posibilă împăcare-surpriză în fotbalul românesc între Generația de Aur și actuala conducere a Federației. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT DIN PRIMUL TUR ALEGERILE FRF, CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"Am avut un sentiment aşa... M-am uitat la Ionuţ, m-am uitat la Marcel, m-am uitat la Drăgan, e dureros. Înţeleg ce au simţit ei. Exact la fel simţeam şi eu când pierdeam meciurile de fotbal.

Este ca un meci pierdut. Te ridici acum în picioare, mergi mai departe, apoi încerci să faci tot ce poţi pentru a-l câştigat pe următorul.

Cred că Generaţia de Aur poate colabora cu Răzvan Burleanu. De ce să nu se poată? Ce, e războiul de 100 de ani? Se topesc aisbergurile pe la Polul Nord din cauza încălzirii globale, se încălzeşte şi atmosfera din fotbal", a zis Mihai Stoichiță la TV Telekom Sport.

Vezi și:  ALEGERI FRF 2018 // Marii perdanți după votul de azi » "Aglomerație" pe aeroport: "Plec din țară dacă iese Burleanu!" :)

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.