Nationala

ALEGERI FRF 2018 // Gică Popescu, surprins total de rezultatul alegerilor: "L-au avut acum pe Lupescu și i-au dat 33%" » Ce spune că nu va mai face niciodată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Gică Popescu a comentat și el rezultatul alegerilor pentru FRF, unde Răzvan Burleanu l-a învins categoric pe Ionuț Lupescu, adunând 168 de voturi. "Baciul" recunoaște că nu se aștepta la acest rezultat, însă e de părere că votul trebuie respectat. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"M-a surprins rezultatul. Credeam că o să fie o luptă mult mai strânsă, cu turul 2. Din păcate rezultatul e cel pe care îl vedem cu toții. Nu știu care a fost problema. Încă o dată se dovedește că e greu să bați un președinte în funcție, pentru că are toate pârghiile pentru a convinge alegătorii.

Nu o să mă opresc niciodată să critic dacă văd lucruri greșite. Și dacă ar fi fost Ionuț la fel de acid aș fi fost. Nu o să mă opresc, asta e clar. Nu voi înceta niciodată să-mi dau cu părerea. Eu niciodată nu mi-am schimbat discursul față de actualul președinte. Voi critica mereu când consider că se va greși. Oamenii au votat așa pentru că au încredere, probabil, cred că e cel mai bun pentru a promova fotbalul românesc.

Votul de azi trebuie respectat, așa au dorit oamenii. Eu nu voi mai candida, e închis acest subiect. Nu voi fi nici peste 4 ani. L-au avut pe Lupescu și i-au dat 33% din voturi. Sperăm ca Răzvan Burleanu va face acum și lucruri pentru fotbal, până acum a făcut numai pentru el, pentru imaginea lui", a zis Gică Popescu la TV Digi Sport. 

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.