Nationala

ALEGERI FRF 2018 // Burleanu a redus la tăcere cei mai aprigi contestatari: "Nici măcar Mircea Sandu nu l-ar mai putea învinge"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 18 April 2018

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înainte de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Dumitru Dragomir, fost președinte la LPF, recunoaște superioritatea lui Burleanu și admite că nici măcar Mircea Sandu, cel care a condus Federația peste 20 de ani, nu ar mai putea să-l învingă pe Burleanu într-un scrutin. 

"Doar Hagi și Gică Popescu ar putea să-l bată pe Răzvan Burleanu peste patru ani. Nici măcar Mircea Sandu nu l-ar mai învinge acum pe Burleanu.

Politicul nu e foarte tare la noi în țară, dovadă că îi tot arestează pe politicieni. Statul paralel e mai tare decât cel normal", a declarat Dragomir, la TV Digi Sport.

Gică Popescu a exclus vehement chiar azi că va mai candida vreodată pentru șefia FRF, în timp ce Hagi a fost evaziv în ceea ce privește o viitoare candidatură: "Poate peste 10 ani". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.