Nationala

ALEGERI FRF 2018 // Mircea Lucescu, verdict sumbru după alegeri: "Fotbalul românesc a murit în această seară!"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Răzvan Burleanu a obținut azi un nou mandat la Casa Fotbalului, după o victorie zdrobitoare reușită în fața lui Ionuț Lupescu, 168-78 la voturi (detalii pe larg, aici).

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei și un susținător declarat al lui Lupescu, a avut o nouă reacție categorică după triumful lui Burleanu. 

"Fotbalul românesc a murit în această seară. Inevitabil, Lupescu, Chivu și alții se vor îndepărata de fotbalul românesc după aceste alegeri. 

Alegerile s-au disputat între un om care a influențat voturile și un om care și-a construit cariera pe baze sportive. N-am înțeles de ce unul a vorbit 20 de minute și ceilalți 10 minute. 

Nu știu unde va fi fotbalul românesc peste 4 ani. Îmi văd de treburile mele. Să dea Dumnezeu să fie bine, fotbalul ne-a adus atâtea satisfacții până la începutul anilor 2000. Nu pot să știu ce va fi", a declarat  Mircea Lucescu, la TVR 1. 

Imediat după finalul alegerilor, Mircea Lucescu avusese o altă reacție dură: "Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală! E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc". (detalii, aici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.