Nationala

Anunțul făcut de Contra în direct la TV: cine vine să-i ia locul lui Mutu în staff-ul naționalei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2018

Cosmin Contra a anunțat cine îi va lua locul lui Adrian Mutu în stafful echipei naționale. Mirel Rădoi, care îndeplinește funcția de manager sportiv la U21, este dorit de "Guriță" pentru a înlocui postul lăsat liber de plecarea lui Mutu la Voluntari. 

”Da, m-am gândit, vreau să vorbesc cu Mirel Rădoi, pentru că el a venit pe același post, dar la naționala de tineret.

Eu, înainte de a fi aceste alegeri la FRF, fără să știu de ce va urma, i-am propus lui Cristi Chivu să vină alături de mine și să lucrăm împreună, numai că el m-a refuzat politicos. Voiam să vină și el alături de mine, cum a venit și Lobonț ca să facem o echipă foarte bună și să facem treabă la națională.

Cristi m-a refuzat, dar are în continuare oferta deschisă, pentru că el mă poate ajuta din orice punct de vedere. Mai ales acum că și-a luat carnetul de antrenor, îl aștept oricând alături de mine, să facă parte din staff-ul meu sau în orice altă funcție vrea el.

Este o idee cu Rădoi, așadar, vreau să vorbesc și cu el să vedem ce spune, cum vede el viitorul și proiectul naționalei”, a spus Contra, la TV Digi Sport.

Rădoi a explicat în trecut că preferă să se implice la nivel de tineret la "națională"  pentru că așa simte că poate ajuta cu adevărat fotbalul românesc. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.