Stranieri

VIDEO Seară de coșmar pentru Latovlevici! A greșit la două goluri și Galatasaray a fost eliminată

Foto: Facebook/@Galatasaray

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 19 April 2018

Galatasaray a fost eliminată în semifinalele Cupei Turiciei, după ce a pierdut cu Akhisar, 0-2. În tur, Galata câștigase cu 2-1.

Fundașul stânga Iasmin Latovlevici, care nu mai era folosit în ultima vreme decât în Cupa Turciei de Fatih Terim, a lăsat adversarul să centreze de lângă el la fiecare gol al lui Akhisar.

De aproape 3 luni, din 27 ianuarie, fostul stelist nu a mai jucat în Super Liga Turciei. Ultimul meci a fost 2-1 cu Osmanlîspor. Pe 31 ianuarie, Galatasaray l-a împrumutat de la Inter pe Nagatomo, și japonezul a devenit instantaneu titular pe banda stângă la Cim-Bom-Bom. Iar fostul stelist nu a mai prins nici măcar un minut.

"Tricolorul", 32 de ani pe 11 mai, mai avea o singură șansă: Cupa. Fatih Terim l-a readus printre titulari la roș-galbeni în prima manșă a semifinalei cu Akhisar, câștigată cu 2-1 în deplasare de Galata. Folosindu-l din nou în formula de start la retur. 

Miercuri însă, Lato a greșit. Nu o dată, ci de două ori. Și de fiecare dată "leii" din Istanbul au luat gol după același scenariu. Adversar infiltrat în spatele lui Latovlevici, centrare și Selezniov a înscris. 0-2, Galatasaray eliminată de echipa aflată pe locul 12 în Süper Lig. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului


1.072 de minute a jucat Latovlevici în acest sezon la Galatasaray în campionat (10 meciuri) și Cupa Turciei (5)

1este numărul reușitelor fundașului stânga în actuala stagiune în toate competițiile: un assist la 1-5 cu Bașakșehir

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.