Nationala

Reacția FRF după ce Gigi Becali a anunțat că pleacă din fotbal din cauza lui Burleanu: "De multe ori ce spune e amuzant"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 April 2018

După ce Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF, cu 168 de voturi, Gigi Becali a declarat de mai multe ori că este gata să renunțe la fotbal și să se retragă de la FCSB.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, s-a amuzat de declarațiile lui Gigi Becali și este de părere că patronul FCSB nu va pleca de la echipa roș-albastră.

"Nu părăseşte fenomenul, orice s-ar întâmpla. Sunt declaraţii cu care trebuie să te obişnuieşti. De multe ori ce spune e amuzant.

Nimeni nu îşi permite să le spună arbitrilor să greşească într-o parte sau alta. FRF nu se va răzbuna în niciun fel pe nimeni. Păi Argăseală a stat de vorbă cu toţi la final, ne-am pupat și ne-am despărţit prieteni. Cum se poate gândi la asemenea scenariu? Ce răzbunare să ai? De ce să te răzbuni împotriva unei echipe care îţi aduce an de an puncte din cupele europene? Şi cum să te răzbuni? Cum să o faci?", a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi SPort.

Citește și: Gigi Becali pune două condiții pentru a reveni în fotbal: "Dacă Burleanu face asta, mă întorc" » Dezvăluie discuția avută cu omul de încredere al șefului FRF: "I-am dat un pont"

Citește și: Pe mână lui rămâne FCSB! 70 de milioane de euro despăgubiri de la Stat pentru omul care îi ia locul lui Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.