Cupa Romaniei

FOTO Momente tensionate! Cum a fost surprins socrul lui Alex Băluță la penalty-ul Craiovei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 aprilie 2018

Momente emoționante pe stadionul Ion Oblemenco, acolo unde Craiova a jucat împotriva Botoșaniului, în a doua semifinală a Cupei României.

Interpret de muzică populară, Nelu Bițînă, unul dintre apropiații lui Alex Băluță, a fost surprins de camerele TV în timp ce trăia foarte intens penalty-ul Cra iovei, de la golul 3.  Cu fularul la gât, îmbrăcat în tricoul U Craiova, Bițînă și-a făcut cruce înaintea de execuția reușită a lui Gustavo.

"Îi rup picioarele lui Băluță"

Băluță a fost logodit cu fata cântărețului, Luiza. Cei doi s-au despărțit chiar înainte de nuntă, iar cântărețul de muzică populară le-a zis apropiaților, conform Fanatik: “Dacă îl prind pe Băluţă, îi rup picioarele! Cât am ţinut eu la băiatul ăsta! Este incredibil ce i-a făcut Alex fetei mele. Aveau planuri de căsătorie şi chiar nu înţeleg ce a putut să se întâmple între ei. Totul părea că merge foarte bine”.  Între timp, Alex Băluță și Luiza s-au împăcat.

Alt moment emoționant: micuța fană a lui Zlatinski

Un alt moment emoționant s-a întâmplat la U Craiova - CSMS Iași, atunci când jucătorul i-a dat tricoul unei fane și imaginile au făcut înconjurul internetului. Micuța fană a fost reperată de camerele TV și la meciul cu Botoșani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.