Liga 1

Trădare incredibilă! Scenariu halucinant povestit în direct la TV » Dinamo s-ar fi dat cu Lupescu doar de ochii fanilor :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 April 2018

Dinamo a fost unul dintre puținele cluburi din Liga 1 care și-au asumat cu cine votează, ieșind public cu un comunicat prin care anunțau că și-au schimbat opțiunea și că Ionuț Lupescu este cel care va primi votul lor, nu Răzvan Burleanu, cum se spusese inițial.

Se pare însă că lucrurile n-au stat chiar așa. Jurnalistul Decebal Rădulescu vine cu o ipoteză incredibilă, susținând că acel comunicat a fost dat doar pentru fani, însă în realitate lucrurile au stat pe dos. 

"Dinamo a votat cu Burleanu, ca și Craiova. Toate informațiile mele s-au confirmat. Au zis așa de frica suporterilor, că-l susțin pe Lupescu: «Dați-le așa la fraieri, dar noi știm ce avem de făcut. Vă dăm votul»", a spus jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

"Noi am vorbit toți, am decis să-l susținem pe Ionuț, nu cred să fi fost alt vot", a comentat directorul general Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

Bratu și-a arătat susținerea pentru burleanu

Antrenorul lui Dinamo s-a arătat încântat de faptul că Burleanu a câștigat alegerile, oferind o reacție la conferința de presă de azi. 

"Felicitări pentru noul mandat domnului Burleanu. Cât am fost acolo un an m-am simțit bine, am avut tot ceea ce-mi trebuia la dispoziție pentru a crea și a forma jucători.

Răzvan Burleanu are un staff ambițios pentru a face performanță și nu pot să-i transmit decât succes pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele.

La prima vedere, poate părea o diferență mare în privința rezultatelor alegerilor, ceea ce certifică faptul că oamenii din teritoriu au apreciat munca depusă în 4 ani. Îmi pare rău pentru Ionuț, dar a câștigat Burleanu și trebuie să-l felicităm cu toții", a zis Florin Bratu la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.