Tenis

Caroline Wozniacki, săgeți directe către Simona Halep: "Celelalte jucătoare știu cine a luat ultimul Mare Șlem. Eu sunt ținta!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 aprilie 2018

Daneza Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) e pregătită pentru sezonul de zgură și trimite un mesaj arogant către rivalele din circuit. 

"Nu consider că e mare diferenţa dacă sunt numărul 1 sau numărul 2, pentru că am câştigat în Australia, iar celelalte jucătoare ştiu cine a câștigat ultimul turneu de Mare Șlem.  Am o ţintă pe spate şi eu sunt jucătoarea de învins. Îmi place faptul că voi ataca Roland Garros fără presiune. Simt că nu este nicio specialistă pe zgură în acest moment în circuitul profesionist, iar asta mă face să fiu şi mai motivată", a declarat Wozniacki.

Simona Halep este principala favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros, specialiștii acordându-i o cotă de 5. Caroline Wozniacki pornește cu șansa a 8-a, cu o cotă de 16

Citește și: Simona Halep e peste Serena, Muguruza și Ostapenko! WTA a pus două românce în topul celor mai bune jucătoare pe zgură

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.