Liga 1

FCSB ajunge la Comisie după ce Becali a citit un articol din GSP: "Nici măcar nu e vorba de ceva xenofob, asta am spus, de fapt"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 aprilie 2018

Gigi Becali exclude vehement ipoteza conform căreia FCSB ar urma să fie depunctată și afirmă că CFR Cluj nu are nicio șansă la Comisia de Disciplină. "Nici măcar nu e vorba de ceva xenofob", a declarat Gigi în această dimineață. 

"Am fost trimis la comisii pentru că am spus că noi trebuia să avem mai multe puncte. Am spus că CFR trebuia să fie pe 3 că a fost avantajată de arbitri, după ce am citit ceva în Gazeta Sporturilor. Nu e vorba de nimic xenofob. E o tâmpenie această reclamație, și ăia de pe la Ligă râdeau. Mi s-a spus că am denigrat imaginea fotbalului spunând că ei au fost ajutați de arbitru. 

Petrescu a spus atunci că dacă sunt bărbat să îl sun, așa că asta am făcut. De asta l-am sunat în ziua meciului direct. Și Petrescu l-a contactat pe Dică în ziua meciului.

Oricum, eu m-am retras din fotbal. Vorbesc de lucruri petrecute în mandatul meu. Trebuie să lămuresc lucrurile pe care eu le-am făcut. Despre meciul de diseară cu Viitorul nu vorbesc, întrebați-l pe noul finanțator. Vreau să mă retrag! Nu recunosc acele comisii, sunt comisii care nu judecă lucrurile în mod drept. Niciodată nu m-am regăsit cu FRF, nici măcar când era Mircea Sandu. N-am avut treabă cu ei pentru că ei se cred stăpâni când sunt în funcții și mie nu-mi plac aceste lucruri", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Vezi și:  CFR cere depunctarea FCSB-ului! Motivele reale din spatele deciziei lui Becali de a se retrage + Reacție dură

  • Plângerea celor de la CFR Cluj a fost făcută pe 28 martie, urmând să fie judecată pe 25 aprilie.

"Eu m-am retras. Nu sunt eu cu finanțele la FCSB, Vasile Geambazi finanțează, n-am dat eu niciun ban în ultimii doi ani. Nu concurez cu nimeni. Vasile Geambazi a continuat ceea ce am construit eu până acum.

Nu știu nimic nici de vreo ofertă pentru Gnohere, pe vremea când eram finanțator nu am auzit nimic despre asta"
Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.