Liga 1

Vânzarea lui Dinamo, un mare bluf? Declarație incredibilă despre intermediar: "A propus un amical cu Real Madrid în ziua în care ei jucau finala Ligii Campionilor!"

Adrian Thiess // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 April 2018

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, și-a exprimat reticența cu privire la zvonul cumpărării lui Dinamo de către un investitor străin.

Totodată, Vochin a dezvăluit un episod incredibil ce îl are în prim plan pe masonul Adrian Thiess, cel care ar intermedia tranzacția dintre Badea & Negoiță și șeicul Abdul Jabbar Al Sayegh.

"Mie nu mi se pare un proiect serios, sper să mă înşel. Pe domnul Thiess l-am cunoscut pentru că, la un moment dat, a venit la FRF să propună un amical între naţionala României şi Real Madrid.

I-am explicat că nu există nicio dată la care să se poată realiza aşa ceva. La un moment dat, ne-a propus să jucăm amicalul în ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor. Era rupt de realitate.

I-am strâns mâna, i-am mulţumit şi a doua zi am văzut în presă că FRF nu a vrut să joace amical cu Real Madrid. De ceea nu am încredere acum în treaba asta cu investitorul şeic", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.