Campionate

VIDEO A plecat ca un rege, iar fanii și presa îl imploră să rămână » Iniesta a plâns de emoție după finala cu Sevilla

+1 Foto
Aflat din 1996 pe planeta Barcelona, Iniesta a înscris cu Sevilla primul gol într-o finală de Cupa Regelui // FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 22 aprilie 2018

Andres Iniesta a jucat ultima finală cu Barca, 5-0 în fața Sevillei. Andres a marcat al patrulea gol, după care, înlocuit în minutul 88, a fost ovaționat de tot stadionul și a plâns de emoție pe margine. Decizia a fost însă deja luată!

A plâns de durere la Roma, văzând de pe margine finalul în agonie al Barcelonei în Ligă. Acum însă a plâns deopotrivă de fericire, pentru că a marcat în ultima finală jucată în tricoul blaugrana, dar și de regret.

VIDEO cu golul lui Iniesta

Pentru istoria pe care-o lasă în spate, succesele, trofeele, execuțiile geniale, amintirile și tot ce-l leagă de catalani. Andres Iniesta pleacă în China după ce va câștiga și titlul, deși fanii și presa îl imploră să se răzgândească!

3 ani la Chongqing Lifan

El a fost al doilea extraterestru sâmbătă seară și de aceea tot stadionul (chiar și fanii andaluzi!) l-a ovaționat și i-a strigat apăsat și insistent numele la înlocuirea din minutul 88. Nu și-a putut abține lacrimile de emoție și a fost încuajat de cei de pe banca de rezerve și parcă îndemnat să mai rămână, măcar un an.

Când a ridicat la festivitate cupa, Iniesta a știut că e penultimul înaintea celui din LaLiga. Decizia a fost luată. "Don Andres" va juca în următoarele trei sezoane la Chongqing Lifan, al cărui proprietar are acțiuni la Granada și Parma.

31 de trofee
de trofee a luat Iniesta cu Barca, dintre care 21 în Spania și 10 internaționale, 4 Ligi, 3 CM ale Cluburilor şi 3 Supercupe ale Europei

57 de goluri
și 140 de assisturi are Iniesta în 670 de meciuri pentru Barca. Un gol și o pasă decisivă a reușit în 7 finale de Cupa Regelui

34 de ani
va împlini mijlocașul spaniol pe 11 mai. Joacă din 2002-'03 la prima echipă blaugrana, cu care a cucerit 8 titluri de campion

"Decizia mea e destul de clară și o voi face publică în cursul săptămânii. Totul a fost perfect și vreau să mă bucur până atunci de acest trofeu"
Andres Iniesta, căpitan Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.