Hochei

GALERIE FOTO + VIDEO Zâmbete și dăruire pe gheață » Imagini savuroase de la Cupa Primăverii, cel mai spectaculos eveniment de hochei pe gheață pentru copii

+50 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea  —  duminică, 22 aprilie 2018

Patinoarul Telekom Arena din Otopeni a fost, în acest weekend, gazda Campionatului de hochei "Cupa Primăverii". 29 de echipe de juniori de trei categorii de vârstă (U10, U8, U6) s-au întrecut pe gheața unei arene moderne.

În decursul a aproape 16 ore de hochei s-au disputat 70 de meciuri. Pe lângă ACS Steaua Rangers, gazdă a competiției alături de Federația Română de Hochei pe Gheață, la turneu au mai participat formații precum Corona Brașov, Dunărea Galați, Husky, Tigers Brăila, Olimpia București, Triumf București, echipa Simonei Halep, a celor de la Dedeman, Skoda, Telekom și Allianz-Țiriac.

Aer proaspăt și Spectacol 

În ciuda faptului că pe gheață au intrat puști care, mulți dintre ei, abia au început școala, spectacolul a fost la un nivel înalt. Cu zâmbetele pe buze, citite cu greu din cauza căștilor de protecție, micuții au arătat că România poate avea un viitor frumos într-un sport ieșit de ceva timp din prim plan.

Fie că au pierdut sau au câștigat, puștii s-au distrat, au știut să se bucure de fiecare secundă petrecută pe gheață. La finalul meciurilor și-au îmbrățișat portarii și s-au felicitat între ei, fair-play-ul fiind probabil prima lecție pe care o învață. 

Gălăgie părintească 

Din tribune n-a lipsit deja obișnuitul cor de părinți. Grupați în galerii, adulții au venit cu steaguri, vuvuzele și cu lecția bine învățată. Au cântat, au aplaudat și s-au bucurat de timpul petrecut la patinoar. 

Evenimentul s-a încheiat cu o festivitate de premiere la care a luat parte și fostul mare tenismen român Ilie Năstase. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.