Tenis

VIDEO+FOTO Nadal XI de Monte Carlo » Rafa l-a zdrobit pe Nishikori și a câștigat al 11-lea trofeu! Parcurs incredibil al spaniolului

+9 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 aprilie 2018

Rafa Nadal (1 ATP) nu i-a dat nicio șansă lui Kei Nishikori (36 ATP), pe care l-a desființat în finala de la Monte Carlo, scor 6-3, 6-2. Japonezul începuse promițător meciul, reușind un break destul de devremea. A avut 2-1 în primul set, însă din acel moment lucrurile s-au complicat pentru el.

Și-a pierdut de două ori consecutiv serviciul și i-a dat șansa lui Nadal să ajungă la 5-2. Și-a mai câștigat apoi serviciul la 0, după care ibericul a reușit să închidă setul.

Al doilea set a fost unul mai dezechilibrat decât primul. Nishikori a condus cu 1-0, însă apoi a pierdut 5 game-uri consecutive. La 5-1 și-a mai câștigat o dată servicul, după care Nadal a trecut la serviciul și a câștigat meciul.

Nadal rămâne campion la Monte Carlo, fiind al 11-lea titlu obținut în Principat. Parcursul pe zgură al liderului ATP este incredibil, ajungând la 36 de seturi câștigate consecutiv.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.