Campionate

Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a Barcelonei dă o declarație surprinzătoare: "Aș reveni și mâine dacă m-ar chema!"

Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 aprilie 2018

Brazilianul Dani Alves, 34 de ani, joacă acum la PSG, dar spune că nu a uitat perioada petrecută la Barcelona și își dorește să revină acolo.

"Barca e casa mea. E imposibil să spun că nu m-aș întoarce, aș reveni și mâine dacă m-ar chema! Dacă aș spune că n-am plecat supărat, aș minți. M-am simțit rănit pentru că am luptat mult pentru a construi un capitol important la Barca și pentru a ajunge la rezultate nesperate.

Am plecat cu 23 de trofee în 8 ani. Iar ei nu m-au respectat. Apoi au venit la mine să-mi spună să facem un eveniment care să marcheze despărțirea, dar nu am vrut, pentru că acolo e casa mea pentru totdeauna, deci nu mă despart de ea. Cum să fac asta dacă vreau să mă întorc?", a spus Dani Alves pentru Fox Sports.

Fundașul dreapta este jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, 36. I-a depășit astfel pe legendarii Kenny Dalglish și Ryan Giggs, ambii cu 35 de trofee câștigate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.