Nationala

Noi înregistrări spectaculoase din ședința secretă a FRF // Episodul 17 » "Un țigan obosit i-a pus să jure pe Biblie că votează Lupescu"

Foto: Cristi Preda

Articol de Justin Gafiuc, Marius Mărgărit, Răzvan Luţac  —  marţi, 24 aprilie 2018

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Episodul 17 » "Viceprimarul i-a pus să jure pe Biblie că votează Lupescu"

Reprezentant al cluburilor de L3 și conducător la Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, fostul atacant al Rapidului și al Astrei, povestește un moment inedit.

Spune că viceprimarul ALDE al orașului Sebeș, Adrian Bogdan, pe care îl numește "țigan obosit", i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu!

BURLEANU: Mihai? Alba?

DĂSCĂLESCU: Am probleme doar cu ăla, cu Cugirul (Liga 3).

BURLEANU: Cugirul în continuare?

DĂSCĂLESCU: Da. Am crezut c-am rezolvat-o, dar a fost undeva... Pahone (n.r. președinte Metalurgistul) cred că e de vină... a fost undeva și a mâncat căcat urât și atuncea numai...

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: În rest, e OK! M-a ajutat și politicul. La ce m-a ajutat? Mi-a transmis că nu se implică. În schimb, am avut probleme cu ăștia de la LPS Sebeș. De ce? Viceprimarul de la Sebeș a pus o presiune foarte mare, să jure pe Biblie și prostii din astea.

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: Un țigan obosit. Bogdan (Adrian Bogdan, ALDE) îl cheamă. În rest, n-au fost intervenții. E bine!

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

  • Rămâneți pe GSP.ro pentru celelalte episoade ale înregistrărilor de la ședința secretă FRF, făcută pentru a pune la cale toate detaliile în vederea alegerilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.