Liga 1

Mangia nu înțelege cum a pierdut cu Astra: "Ei au marcat la singura șansă" + Băluță îi ia apărarea italianului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 aprilie 2018

Devis Mangia, 43 de ani, antrenorul Universității Craiova, spune că Astra a marcat la unica șansă pe care a avut-o și consideră că echipa sa putea pleca măcar cu un punct de la Giurgiu. Astra s-a impus cu 1-0, detalii AICI.

"A fost un meci care se putea încheia la egalitate. Ei au marcat la singura șansă. A fost o greșeală la gol.

E greu să explic ideea pe care am avut-o pe finalul meciului (n.r. l-a introdus pe teren pe Zlatinski în locul lui Burlacu). Am vrut să am un mijlocaș în plus pentru a crea superioritate acolo.

Mă așteptam ca Mulțescu să folosească acest sistem, 3-4-3. E normal să-și adapteze formația în funcție de echipa noastră", a declarat Mangia la Look TV.

"N-am respectat ce ne-a spus Mister. Am intrat un pic «pe vârfuri». Trebuie să analizăm ce am greșit și să luăm cele trei puncte în meciul următor. N-am avut multe ocazii în prima repriză. Mister ne-a spus că trebuie să muncim mai bine și să punem osul la bătaie. E rușinos ce s-a întâmplat în această seară. Îmi pare rău că n-am dat 100% pe teren"
Alexandru Băluță, U Craiova

"Am făcut un meci slab. Nu știu ce n-a mers. Mister e supărat, n-a apucat să discute cu noi după meci. Ne-am bucurat degeaba aseară că CFR a făcut egal. Ne rămâne locul 3. Ieri încă ne gândeam la titlu. Cred că de azi ar trebui să ne gândim la locul 3"
Alexandru Mateiu, U Craiova

Etapa a 6-a din play-off

Etapa a 6-a din play-out

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.