Nationala

Burleanu bănuiește "forțe oculte" la baza înregistrărilor: "Am fost interceptați" » Dezvăluie și cui i-a adresat celebrul "I-am ciuruit!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 aprilie 2018

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre înregistrările ședinței secrete a federalilor dinaintea alegerilor, dezvăluite de Gazeta Sporturilor.

Burleanu crede că ședința a fost "interceptată", și nu înregistrată de către unul dintre cei 14 prezenți la discuții, excluzând o trădare a unui apropiat. De asemenea, șeful FRF consideră că Lupescu intrase în posesia înregistrărilor înaintea scrutinului și că nici în aceste condiții nu a fost în stare să-l bată. 

"Să fiți fericiți că au apărut aceste înregistrări și scurgerile de informații cu privire la contractele realizate de FRF. Concluzia este una singură: nu am făcut nimic ilegal. Toate astea au evidențiat niște principii pe care le-am adus la FRF și faptul că acționăm în deplină legalitate.

Întâlnirea a avut loc luni. Dar să nu credeți că alegerile au fost câștigate atunci! Opoziția a fost bine organizată și ea. A investit foarte mulți bani, mai mulți ca noi. Aceste înregistrări au ajuns la opoziție înainte de alegeri. Deci cei de acolo s-au putut organiza în funcție de noi.

E posibil să fie o interceptare, nu o înregistrare. Oricine poate intercepta. Vom lua măsuri pentru ca aceste informații să nu mai apară cu atâta ușurință", a declarat Răzvan Burleanu la TV Pro X.

Întrebat dacă ar proceda la fel în campanie, Răzvan Burleanu a răspuns fără să ezite: "Da! Campania noastră a fost una model. Eu, când m-am întâlnit cu membrii FRF, nu le-am promis nimic. Vrem să introducem o astfel de practică. E foarte ușor să promiți, dar trebuie să ai garanții. E nevoie de sinceritate".

Șeful FRF a explicat și cu i-a fost adresat mesajul "Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit", pe care l-a rostit după ce a câștigat alegerile FRF cu 168 de voturi:

"Mesajul meu nu fost către cei care au avut bun simț și au avut alte preferințe. I-am ciuruit pe cei care au vrut să îi influențeze pe membrii FRF. Au existat chiar și amenințări asupra membrilor votanți".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.