Liga 2

VIDEO + FOTO Derby-ul dintre UTA Arad și ASU Poli Timișoara S-A TERMINAT în minutul 62! Decizia luată de arbitru

+4 Foto
FOTO: Cornel Biholari

Articol de Răzvan Luţac, Cornel Biholari  —  Tuesday, 24 April 2018

UTA Arad ar putea câștiga la "masa verde" partida cu ASU Poli Timișoara, după ce oaspeții au părăsit terenul în minutul 62 al partidei!

350de timișoreni au venit la Șiria, deși aveau doar 70 de bilete primite de la UTA, restul fiind cumpărate de la casele de tichete. Fanii oaspeților acuză acum, cu o oră înainte de meci, că nu li se permite accesul pe stadion.

"Nu vor să ne lase să intrăm. Suntem ținuți departe de stadion, într-un țarc aflat pe câmp. Suntem 350 de de persoane. Nu vor să discute cu noi. Am încercat să vorbim cu Codru Grădinariu (n.r. conducătorul echipei UTA), dar ne-a dat repede afară. Ni se spune că avem bilete false și nu ni se permite să vedem meciul de pe stadion", a spuns un membru al galeriei celor de la ASU Poli pentru GSP.ro.

 

Arena  ”Otto Greffner” din Șiria are o capacitate de doar 1.400 de locuri. Conform protocolului dintre cele două formații, oaspeții au rezervate doar 70 de bilete, 5 procente din capacitatea totală a stadionului.  Suporterii timișoreni au cumpărat peste 300 de bilete în alte sectoare ale stadionului (vezi detalii AICI!), dar conducerea celor de la UTA le interzice accesul, deși fanii "Bătrânei Doamne" au fost de acord ca timișorenii să vină în număr mare la meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.